Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă, joi, că 56 de echipamente performante de curăţenie sunt la Aeroportul Henri Coandă, acestea utilizând tehnologia eco nanoclean, care asigură consum redus de apă şi detergent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În conformitate cu noul contract de prestări servicii de curăţenie încheiat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), prestatorul a adus la Aeroportul Henri Coandă 56 de noi utilaje şi echipamente performante, ecologice, pentru a asigura derularea lucrărilor”, a transmis, joi, CNAB, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, toate echipamentele de spălat/uscat pardoseli încorporează tehnologia eco nanoclean, au putere mare de apăsare pe suprafaţă şi, totodată, un consum redus de apă şi energie electrică (la reîncărcarea acumulatorilor).

”Tehnologia eco nanoclean este una revoluţionară care transformă apa normală de curăţare într-o apă electrolizată, adică îmbogăţită cu proprietăţi de curăţare şi de ridicare mai rapidă în suspensie a particulelor de murdărie. Prin utilizarea acestei tehnologii, tot procesul de curăţare aduce o reducere substanţială a consumului de apă (cu 20%) şi detergent (cu 60%)”, a mai transmis compania.

Aceasta a precizat că, în cel mai scurt timp, vor intra în exploatare pe aeroport 19  utilaje destinate spălării/uscării pardoselei, 2 utilaje pentru suprafeţe exterioare (trotuare) şi 35 echipamente profesionale de curaţenie pantru celelalte zone din terminal.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.