Compania Jimmy Key din Turcia, cu o experienţă de peste 30 de ani în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte pentru femei, deschide pe 8 decembrie al doilea magazin din România în cadrul centrului comercial AFI Cotroceni din Bucureşti, dezvoltat de AFI Europe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Compania Jimmy Key din Turcia, cu o experienţă de peste 30 de ani în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte pentru femei, deschide pe 8 decembrie al doilea magazin din România în cadrul centrului comercial AFI Cotroceni din Bucureşti, dezvoltat de AFI Europe. Jimmy Key a închiriat un spaţiu în cadrul proiectului printr-o tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox”, anunţă compania de consultanţă.

România este a patra destinaţie pentru brandul Jimmy Key, compania fiind majoritar prezentă în Turcia.

 „Ne bucurăm să anunţăm deschiderea celui de-al doilea magazin Jimmy Key în România, la numai câteva luni după intrarea acestui brand pe piaţa locală de retail. Această nouă investiţie demonstrează angajamentul ferm al companiei pentru România, companie care intenţionează să continue extinderea în viitorul apropiat. Credem că România rămâne o locaţie cheie atât pentru brandurile existente, cât şi pentru cele care doresc să-şi extindă prezenţa în regiune”, spune Dana Radoveneanu, head of Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Jimmy Key a crescut exponenţial de-a lungul anilor şi s-a impus ca un brand de renume în Turcia, cu 68 de magazine independente.

“În următorii cinci ani planificăm să deschidem peste 10 magazine în România, conform strategiei noastre globale. Ne propunem să ne extindem prezenţa în regiune şi, de asemenea, în întreaga lume, cu stilul unic al lui Jimmy Key. Jimmy Key are în prezent magazine în Turcia, Cipru, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite şi Arabia Saudită", spune Elvan Ünlütürk, preşedinte Consiliu de Administraţie Jimmy Key.

Jimmy Key este un brand turcesc de îmbrăcăminte pentru femei, fondat în 1997. Compania-mamă, Sun Tekstil, creează colecţii de articole de îmbrăcăminte şi ţesături pentru cei mai mari retaileri din lume de mai bine de 35 de ani.

AFI Cotroceni are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 90.000 metri pătraţi.

Centrul comercial are peste 350 de magazine operate de branduri locale şi internaţionale, o zonă de restaurante modernă, un patinoar, precum şi o gamă extinsă de servicii, de facilităţi pentru petrecerea timpului liber şi pentru relaxare.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară pe piaţa locală, activând în toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de retail al companiei oferă consultanţă dezvoltatorilor şi retailerilor şi intermediază închirierea de spaţii comerciale atât stradal, cât şi în cadrul marilor centre comerciale din Bucureşti şi din ţară.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deţinut şi operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesionişti şi colaboratori, ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor şi chiriaşilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.