Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluţii de eCommerce, şi-a dublat anul trecut cifra de afaceri, la peste 1 milion de euro, şi estimează o creştere de 50% a afacerilor în acest an. Compania a anunţat că lansează propria platformă eCommerce B2B, dedicată segmentului corporate, ce presupune vânzarea de produse şi servicii pentru companii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluţii de eCommerce, a înregistrat anul trecut dublarea cifrei de afaceri, la peste 1 milion de euro. Evoluţia are loc în contextul accelerării procesului de transformare digitală a companiilor, pe fondul creşterii industriei de eCommerce în ultimul an. Digitalizarea este principala tendinţă a anului 2021, tot mai multe companii înţelegând necesitatea extinderii prezenţei în online, ca o consecinţă a pandemiei de COVID-19. Blugento va continua, astfel, să se axeze pe business-urile mature care au nevoie de o platformă stabilă şi o echipă dedicată şi performantă în activitatea de eCommerce", precizează compania.

În acest context, Blugento lansează o platformă proprie eCommerce B2B, dedicată segmentului corporate, ce presupune vânzarea de produse şi servicii pentru companii.

„20% din totalul tranzacţiilor efectuate anul trecut pe platforma Blugento au fost făcute de companii. Ne aşteptăm la o dublare a numărului de tranzacţii B2B anul acesta, atât pe fondul atragerii de noi clienţi pe acest segment, dar şi ca urmare a utilizatorii platformei eCommerce B2B. La nivel general, ne aşteptăm la o creştere a vânzărilor către companii, pe măsură ce tot mai multe business-uri migrează în online”, spune Sandu Băbăşan, CEO Blugento, estimând, pentru anul în curs, o creştere de peste 50% a cifrei de afaceri faţă de anul anterior.

Noua platformă eCommerce destinată vânzărilor online de produse şi servicii către segmentul B2B se adresează companiilor care au în plan creşterea cifrei de afaceri, prin parteneriate B2B şi, în special, companiilor de distribuţie şi producătorilor care îşi doresc să păstreze relaţia directă cu piaţa sau o relaţie foarte organizată şi digitalizată cu revânzătorii.

Noua platformă eCommerce B2B Premium a fost dezvoltată în 12 luni. Blugento B2B beneficiază de toate funcţionalităţile Blugento standard: plata cu cardul cu toţi procesatorii din România, livrare şi self-AWB prin curierii populari din România, integrare eMAG şi, desigur, toate funcţiile standard populare în eCommerce.

Platforma eCommerce B2B este disponibilă pe bază de abonament lunar la costul de 399 de euro, care include licenţa de utilizare a platformei, hosting, suport tehnic şi asistenţă.

Blugento este o companie clujeană, specializată în furnizarea de soluţii de eCommerce bazate pe platforma Magento, cea mai populară platformă de comerţ electronic din întreaga lume. Implementarea platformei Blugento permite construirea unui magazin online de la zero, într-o singură zi, clienţii având acces la toate funcţionalităţile oferite de platforma Magento, adaptate la piaţa din România din punct de vedere fiscal şi legislativ. Blugento are în prezent peste 400 de clienţi şi oferă o gamă completă de servicii de eCommerce: infrastructură tehnică, hosting, update-uri de securitate, integrare cu servicii de marketing, SEO şi alte servicii conexe comerţului online.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.