Compania aeronautică IAR Braşov (simbol bursier IARV) a anunţat schimbări în consiliul de administraţie, ca urmare a demisiei depuse de către Ilie Călin Bodea, potrivit unui raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ca urmare a demisiei depuse de către Ilie Călin Bodea, consiliul de administraţie al Societăţii are următoarea componenţă începând cu data de 9 august 2019: Mariuca-Oana Pistol (preşedinte CA), Alin Guţu, Ruxandra-Rodica Anghel şi Emil Niţă (administratori provizorii neexecutivi)", arată raportul.

IAR SA Braşov este o companie aeronautică cu o tradiţie de aproape 100 de ani. Este specializată pentru mentenanţă, reparaţii şi reparaţii capitale pentru elicopterele Puma şi Alouette III.

Compania a înregistrat în primul semestru al anului un profit net de aproape 39 milioane lei, în creştere de aproape trei ori mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi afaceri de 206,29 milioane lei, mai mari de aproape trei ori.

Compania are o capitalizare de 224,65 milioane lei şi este listată pe Bursa de Valori Bucureşti sub simbolul "IARV".

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.