Coletăria.ro, expert în expedierea şi livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, ţinteşte creşterea echipei cu 40 de noi angajaţi în 2021, la peste 80 de salariaţi, pe fondul creşterii numărului de clienţi şi de colete procesate, şi anunţă că dublează investiţiile la 2 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Coletăria.ro, expert în expedierea şi livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, ţinteşte creşterea echipei cu 40 de noi angajaţi în 2021, la peste 80 de salariaţi, în funcţie de evoluţia business-ului. Ţinta de anul acesta vine după ce, în 2020, Coletăria.ro a înregistrat o creştere de 300% a numărului de angajaţi în România", anunţă compania.

Majorarea echipei face parte din strategia de dezvoltare de anul acesta a Coletăria.ro, compania dublând investiţiile pe piaţa din România la 2 milioane de euro.

"Investiţiile începute anul trecut, prin deschiderea, în primăvară, a depozitului de la Oradea şi transformarea depozitului din Bucureşti în hub regional pentru deservirea clienţilor Coletăria.ro din regiunea Balcanilor, au condus la o creştere semnificativă a numărului de colete procesate şi a clienţilor, rezultând, astfel, o necesitate reală de a majora capacitatea de resurse umane, în special pe logistic şi client service”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro, menţionând că, pentru anul în curs, previzionează o creştere semnificativă a echipei, atât pe zonele de business menţionate, cât şi pe zonele de creştere a numărului de clienţi, şi o consolidare a poziţiei în piaţa de profil.

Compania urmăreşte consolidarea echipei pe zonele de sud şi vest ale României, unde are deja depozite şi sistemele de dezvoltare puse la punct. Mai exact, vizează angajări pe segmentele de logistică, servicii clienţi, vânzări şi marketing, urmărind dezvoltarea echipelor pe zonele de procesare şi manipulare a coletelor şi specializarea lor pe tipuri de servicii oferite, creşterea capacităţii de răspuns pe zona de servicii clienţi, accelerarea înrolării de magazine şi selleri online din Romania prin creşterea capacităţii de vânzare.

Noii angajaţi parcurg un training iniţial pentru familiarizarea cu structura companiei, cu serviciile, procesele şi cu echipamentele de lucru pe care le vor utiliza în activitatea zilnică, cu scopul însuşirii şi respectării regulamentului intern al companiei. Periodic, angajaţii beneficiază de training-uri, atât interne, cât şi externe, plătite de companie, în funcţie de necesităţile fiecărui departament, şi se finalizează cu o evaluare a nivelului de competenţe dobândite.

"Coletăria.ro evaluează constant toate riscurile la care s-ar putea expune angajaţii şi luăm măsuri preventive şi de protecţie. Ne asigurăm că fiecare angajat beneficiază de informaţii şi formare privind sănătatea şi securitatea la locul de muncă, în conformitate cu legile în vigoare. Cu atât mai mult, în contextul actual, am suplimentat măsurile de protecţie şi prevenţie la locul de muncă. Respectăm şi suntem la zi cu recomandările şi actualizările OMS pe care le transmitem tuturor colegilor noştri din echipă. De asemenea, suntem la curent cu cele mai recente directive adoptate de autorităţile naţionale sau locale cu privire la situaţia pandemică actuală”, mai spune Alexandr Jeleascov.

Coletăria.ro este expert în expedierea şi livrarea coletelor şi parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est. Compania a intrat pe piaţa din România în urmă cu doi ani şi oferă magazinelor online o soluţie ieftină şi eficientă de a transporta colete.

Până în prezent, grupul Packeta a transportat mai mult de 20 de milioane de colete, colaborează cu peste 28.000 de selleri şi magazine online şi operează aproximativ 6.000 de puncte pick-up în Europa Centrală şi de Est. Magazinele online îşi pot expedia coletele nu numai la nivel naţional, ci şi la nivel internaţional, în toate cele 27 de ţări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, Ucraina, Federaţia Rusă, SUA, Elveţia şi Liechtenstein.

 

 

 

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.