Grupul internaţional de asigurări de credit Coface a anunţat, miercuri, că va deschide un centru de dezvoltare IT în Bucureşti, la începutul lunii aprilie, urmând să fie angajate 80 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi specialiştii IT recrutaţi vor beneficia de programe de formare internă şi externă, cu scopul de a fi permanent informaţi, din punct de vedere tehnic: instruirea pe o serie de teme funcţionale, metodologice şi tehnice vor menţine personalul intern la curent cu toate modificările, a precizat compania.

“Suntem în căutarea de persoane care au experienţă în tehnologia software, ca de exemplu AngularJS, PhoneGap, Spring MVC, Jackson, JSF, Struts etc., persoane cu mintea deschisă şi o gândire tehnică. Avem nevoie de oameni care au cunoştinţe de limba engleză, au dorinţa de a învăţa şi de a face parte dintr-o companie multinaţională, care deţine o varietate de proiecte provocatoare”, a declarat directorul general al Coface România, Eugen Anicescu. 

Infrastructura hardware a companiei este concentrată într-un centru unic de date, complet securizat şi situat în apropiere de Paris.

Coface este prezent în 100 de ţări, are 4.300 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 1,411 miliarde de euro în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.