Traficul pe o porţiune, aflată la km 286, de pe autostrada Orăştie - Sibiu a fost restricţionat, dar şoferii au putut circula în condiţii de siguranţă pe prima bandă, a anunţat miercuri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a precizat că restricţia a fost instituită ca urmare a apariţiei fenomenului de tasare, iar problema va fi rezolvată în câteva zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Referitor la restricţia de circulaţie instituită astăzi, 08.03.2017, pe A1, Orăştie – Sibiu, la km 286+400, Calea 2, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România precizează că traficul rutier se desfăşoară în condiţii de siguranţă maximă pentru participanţi pe banda 1”, se arată în comunicatul transmis de compania de stat.

Reprezentanţii din teritoriu ai CNAIR vor acţiona pentru remedierea tasării, în următoarele zile, folosind mixtură la cald, astfel încât restricţia să fie ridicată şi traficul să nu mai fie afectat, a mai precizat compania.

“Personalul tehnic monitorizează în permanenţă toate punctele sensibile aferente lotului 3 al A1, privind evoluţia degradărilor existente, iar unde este posibil se intervine pentru diminuarea acestora”, se mai arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.