Asocierea Autotehnorom - OPR Asfalt – Obras Publicas Y Regadios –Evalcons Tech a depus singura ofertă pentru contracul destinat modernizării DN 29D (Botoşani – Stefăneşti), între 2+800-km 18+500 şi km 21+800-km 48+146, a anunţat marţi CNAIR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractul are o valoare estimată de 208.458.958 lei, fără TVA şi o durată de 30 luni, din care şase luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Drumul Naţional 29D traversează localităţile Stăuceni, Victoria, Drislea, Truşeşti, Gurada şi Cucuteni.

”Prin modernizarea DN 29D se urmăreşte stabilizarea elementelor drumului şi înlăturarea pericolelor de alunecare; reducerea duratei de transport, creşterea siguranţei şi a confortului  în trafic între Municipiul Botoşani şi localităţile tranzitate de acest drum; dezvoltarea zonelor aflate pe traseu; reducerea costurilor de întreţinere şi de reparaţie a vehiculelor; îmbunătăţirea condiţiilor de mediu şi atragerea forţei de muncă locale în perioada realizării lucrărilor”, spun reprezentanţii CNAIR, în comunicat.

Traseul DN 29D începe în zona Municipiului Botoşani, la intersecţia cu DN 29 (km 2+800) şi se încheie în oraşul Ştefăneşti (km 48+146), la intersecţia cu DN 24C. 

 

  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.