Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat joi că circulaţia rutieră va fi deviată în zona Pasajului Chiajna - Dragomireşti începând de vineri, deoarece vor fi executate lucrări în vederea construcţiei acestui pasaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia rutieră va fi deviată în zona pasajului de la km 57+740 de pe centura Bucureştiului şi se va desfăşura pe bretelele adiacente existente.

Compania a menţionat că circulaţia transporturilor agabaritice pe perioada lucrărilor va fi restricţionată şi cere conducătorilor auto să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară.

CNAIR a mai anunţat joi că, din cauza caniculei, va impune restricţii de circulaţie în 3 august, în intervalul orar 12:00 – 20:00, pentru camioanele de peste 7,5 tone, pe drumurile naţionale şi autostrăzile care tranzitează 15 judeţe din vestul ţării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.