Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat miercuri că a semnat contractele de servicii “Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic pentru drum de mare viteză Ploieşti – Buzău” şi “Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic pentru drum de mare viteză Buzău – Focşani” cu firma Consitrans. Valoarea cumulată a celor două contracte este de 26,2 milioane de lei (5,6 milioane de euro), fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Obiectul contractelor constă în prestarea de activităţi şi servicii pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic pentru "Drum de mare viteză Ploieşti – Buzău" şi "Drum de mare viteză Buzău - Focşani", pregătirea documentaţiei de atribuire pentru execuţia lucrărilor, precum şi asigurarea asistenţei pentru susţinerea aplicaţiei de finanţare şi asigurarea asistenţei pe durata desfăşurării procedurii de achiziţie publică pentru execuţia lucrărilor, în conformitate cu caietul de sarcini şi cu respectarea legislaţiei în vigoare”, se arată în comunicat.

Preţul contractelor este de 12,278 milioane de lei (fără TVA) pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru drumul de mare viteză Ploieşti – Buzău şi de 13,933 milioane de lei (fără TVA) pentru Buzău – Focşani.

Durata de prestare a serviciilor este de 24 luni de la data de începere a contractului. Sursa de finanţare a contractelor este POIM 2014 – 2020 şi bugetul de stat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.