Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, vineri, că s-a reluat circulaţia în regim de autostradă, fără retricţii, pe A10, Sebeş – Turda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vineri, 12.05.2023, după remedierea deficienţelor şi punerea în siguranţă a drumului în zona afectată, circulaţia a fost reluată fără restricţii pe sensul de deplasare Sebeş – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 şi km16+800”, a transmis, vineri, CNAIR.

Sursa citată a precizat că, pentru remedierea unor deficienţe apărute la corpul drumului, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca începând de miercuri, 01.02.2023, ora 10:00, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeş – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800.

”Menţionăm că toate lucrările necesare au fost efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanţie”, a mai transmis compania.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.