CNAIR a semnat, joi, contractul de servicii "Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru obiectivul Drum Expres Focşani - Brăila". Contractul în valoare de peste 15 milioane de lei, fără TVA, fost semnat cu operatorul economic Ingenieria Especializada Obra Civil a Industrial S.A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNAIR anunţă că, joi, a fost semnat contractul de servicii "Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru obiectivul Drum Expres Focşani - Brăila".

Contractul în valoare de peste 15 milioane de lei, fără TVA, fost semnat cu operatorul economic Ingenieria Especializada Obra Civil a Industrial S.A, banii fiind asiguraţi din fonduri europene.

Durata contractului este de 24 luni de la Data de începere a contractului, din care: 14 luni pentru elaborarea studiului de fezabilitate, 3 luni pentru realizarea proiectului pentru autorizarea lucrărilor de construire, 3 luni pentru elaborarea proiectului tehnic de execuţie şi 4 luni pentru acordarea serviciilor de asistenţă tehnică Beneficiarului.

Serviciile aferente acestui contract constau în:

- Elaborarea Studiului de Fezabilitate, ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.);

- Întocmirea documentaţiei suport şi Asistenţă acordată Autorităţii Contractante pentru depunerea şi susţinerea aplicaţiei de finanţare;

- Realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC) şi asistenţă tehnică până la obţinerea autorizaţiei de construcţie de către Autoritatea Contractantă;

- Elaborarea Proiectului Tehnic de Execuţie (PTE), ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.);

- Întocmirea Documentaţiei de atribuire a contractului de execuţie lucrări;

- Asistenţă tehnică acordată Autorităţii Contractante în perioada derulării procedurii de licitaţie pentru execuţie lucrări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.