CNAIR a semnat miercuri contractul pentru elaborarea „Studiului de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie privind realizarea a 6 noduri rutiere pe Autostrăzile A1 şi A3, în zona de Vest a României" cu ofertantul declarat câştigător, SEARCH CORPORATION S.R.L. Valoarea contractului este de 2.049.760,33 lei fără TVA, sursa de finanţare fiind din Fonduri Europene Nerambursabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Obiectul contractului de servicii constă în elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie privind realizarea a 6 noduri rutiere pe Autostrăzile A1 şi A3, în zona de Vest a României si anume :

- Nod rutier: A1 (km 326+155) – DJ 704 (Cugir)

- Nod rutier: A1 (km 362+813) – DC 129 (Sântuhalm)

- Nod rutier: A1 (km 485+030) – DJ 609E (Recaş)

- Nod rutier: A1 (km 450+210) – DJ 609 (Bethausen)

- Nod rutier: A1 (km 528+509) – DJ 682G (Cruceni)

- Nod rutier: A3 (km 39+940) – DN 1P (Spinuş)

Câştigătorul contractului va presta următoarele servicii şi va elabora, printre altele, următoarele documente:

- Realizarea Studiului de Fezabilitate (SF), ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare;

- Întocmirea documentaţiei suport şi Asistenţa acordată Autorităţii Contractante pentru depunerea şi susţinerea aplicaţiei de finanţare;

- Realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC) şi asistenţa tehnică până la obţinerea Autorizaţiei de Construire de către Autoritatea Contractantă;

- Realizarea Proiectului Tehnic de Execuţie (PTE), ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare;

- Documentaţia de atribuire a contractelor de execuţie lucrări;

- Asistenţa tehnică acordată Autorităţii Contractante în perioada derulării procedurilor de achiziţie publică pentru execuţie lucrări.

Perioada pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate este de 6 luni de la data de începere, 10 luni de la data de începere pentru elaborarea PAC (respectiv în 4 luni de la elaborarea SF) şi 13 luni de la data de începere pentru elaborarea Proiectului Tehnic (respectiv în 3 luni de la elaborarea PAC).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.