Citigroup şi-a informat vineri angajaţii din SUA că cei care nu se vor vaccina până pe 14 ianuarie vor fi concediaţi, punând în aplicare o politică anunţată anul trecut, potrivit unei surse apropiate situaţiei transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Banca este prima instituţie financiară majoră de pe Wall Street care începe să aplice această politică, în timp ce industria financiară analizează cum să îşi readucă angajaţii în birouri în condiţii de siguranţă, pe findul rpspîndirii vairantei Omicron a coronavirusului, care este extrem de contagioasă.

Citigroup anunţase în luna octombrie că va cere amgajaţilor din Statele Unite că trebuie să fie vaccinaţi împotriva Covid-19, ca o condiţie de angajare.

Banca a explicat la momentul respectiv că respectă politica administraţiei Biden, care cere ca toţi angajaţii care lucrează pentru contracte cu guvernul să fie vaccinaţi. Guvernul este un client important al Citi, a spus Sara Wechter, director pentru resurse umane la Citigroup, într-o postare pe LinkedIn.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.