Circulaţia feroviară a fost reluată miercuri dimineaţă, în judeţele Mureş şi Braşov, după ce cele două şine de cale ferată fisurate care au perturbat traficul au fost înlocuite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Traficul feroviar a fost reluat pe Magistrala 300 Braşov – Sighişoara, în zona localităţii Apaţa, judeţul Braşov, după înlocuirea segmentului de şină fisurată”, a anunţat miercuri dimineaţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Aceeaşi sursă a anunţat şi că traficul feroviar a fost reluat pe Magistrala 400 Miercurea Ciuc – Topliţa, în zona localităţii Izvorul Mureşului, judeţul Mureş, după înlocuirea segmentului de şină fisurată.

Marţi seară, Centrul Infotrafic anunţa că traficul feroviar este oprit pe Magistrala 300 Braşov – Sighişoara, în zona localităţii Apaţa (km.CF. 216), judeţul Braşov, din cauza şinei de cale feratăm care s-a fisurat. 

De asemenea, traficul feroviar era oprit pe Magistrala 400 Miercurea Ciuc – Topliţa, în zona localităţii Izvorul Mureşului (km.CF. 134), judeţul Mureş, din aceeaşi cauză. 

 

  

  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.