Circulaţia pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă, vineri, între orele 9.00 - 10.30, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie, anunţă Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu. În acest interval orar, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu că în 4 august, între orele 9 şi 10.30, traficul rutier va fi întrerupt pe pod pentru lucrări de reparaţii ţi întreţinere.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Giurgiu, în intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

"Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă astfel încât la ridicarea restricţiei controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ", menţionează sursa citată.

De asemenea, poliţiştii de frontieră recomandă consultarea aplicaţiei "Trafic Online” disponibilă care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute, mai precizează aceeaşi sursă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.