Premierul Dacian Cioloş a declarat, vineri, la finalul întâlnirii cu oamenii de afaceri ieşeni, că şi-ar dori o implicare mult mai mare a mediului de afaceri în proiectele de dezvoltare locală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am discutat cu oamenii de afaceri despre fonduri europene, despre proiectele de infrastructură şi despre politicile sociale. Este necesară o implicare civică a mediului de afaceri în evoluţia societăţii româneşti, ar fi benefic acest lucru. Mi-aş dori să văd un mediu de afaceri mult mai implicat în deciziile care se iau în proiectele de dezvoltare locală pentru că sunt actori ai acestui proces”, a afirmat Cioloş. 

Premierul a spus că subiectul autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş a fost abordat de oamenii de afaceri în cadrul întâlnirii, el precizând că Guvernul pregăteşte lansarea acestui proiect până la finalul mandatului

”Vom lansa licitaţiile pentru studiul de fezabilitate, proiectul tehnic şi pentru autorizaţiile de construcţii până la finele anului. Astfel încât în prima jumătate a anului viitor să fie finalizată licitaţia, iar lucrarea să fie încredinţată”, a precizat Dacian Cioloş.

Premierul a participat, vineri după-amiază, la o întâlnire cu peste o sută de oameni de afaceri ieşeni, reuniunea având loc la Biblioteca Centrală Universitară din Iaşi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.