Marcel Ciolacu a anunţat că măsura de compensare cu 50 de bani a preţului la benzină şi motorină va fi prelungită până la finalul acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În ceea ce priveşte acea ordonanţă, se prelungeşte până la sfârşitul anului. Rămâne la fel”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat marţi la Parlament despre măsura compensării preţului la carburanţi cu 50 de bani/litru.

Coaliţia de guvernare a decis, în şedinţa de luni seară, ca măsura compensării preţului carburanţilor cu 50 de bani să mai rămână în vigoare încă trei luni, afirmă surse politice.

Liderii politici au decis ca preţurile la carburanţi - benzină şi motorină - să fie in continuare compensate cu 50 de bani pe litru încă trei luni, au relatat aceleaşi surse, impactul prelungirii măsurii fiind estimat la 175 de milioane de lei pe lună.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.