Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat că mai sunt trei sau patru state în Europa care au cota unică, întrebându-se dacă toţi sunt “tâmpiţi şi numai noi suntem deştepţi”. El a menţionat că peste tot s-a schimbat sistemul de impozitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ori scoţi pe toată lumea din Codul Fiscal şi nu mai există excepţii şi găseşti o altă formă. Nu am înţeles de ce s-a supărat toată lumea cu taxa unică. Care taxă unică? (...) Unii plătesc 16%, unii plătesc 10%, nu e cotă unică. Vor fi discuţii anul viitor să vedem spre ce ne îndreptăm. Europa se îndreaptă către o energie verde, e prins în PNRR. (...) Dacă mai sunt trei, patru state în Europa cu cotă unică, toţi restul sunt nişte tâmpiţi, numai noi suntem deştepţi? Peste tot s-a schimbat sistemul de impozitate, numai în România e perfect? Dar vedem că avem cele mai mici venituri”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi, la TVR 1.

El a mai afirmat că până la sfârşitul anului trebuie să fie realizat bugetul pentru 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.