Compania chineză Changzhou Xingyu Automotive Lighting Systems a achiziţionat teren pentru construcţia unei fabrici de 50 de milioane de euro la Nis, Serbia, scrie publicaţia SeeNews, care citează presa sârbă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Xingyu a achiziţionat un teren de 6,6 hectare într-o zonă industrială din Nis, de la o companie privată, au declarat pentru agenţia de ştiri Tanjug surse din departamentul de dezvoltare economică a oraşului.

Compania chineză intenţionează să extindă fabrica la 13,5 hectare în viitor.

În noiembrie, mass-media sârbe au raportat că Xingyu intenţionează să angajeze 1.000 de persoane la viitoarea sa fabrică şi să înceapă lucrările de construcţie în primul trimestru al anului 2020.

Xingyu, listată la Bursa de Valori din Shanghai, are activităţi în cercetarea şi dezvoltarea, proiectarea, fabricarea şi vânzarea de lămpi auto. Compania este cel mai mare producător chinez de iluminat auto şi partener al producătorilor auto europeni, japonezi, americani şi chinezi, conform datelor publicate pe site-ul propriu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.