Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă, miercuri, că traficul feroviar între staţiile Zoiţa şi Râmnicu Sărat se desfăşoară doar pe firul II, din cauza deraierii unui vagon cisternă din compunerea unui tren privat de marfă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deraierea vagonului, de un bogiu, s-a produs în jurul orei 12:30, pe firul I, între staţiile Zoiţa şi Râmnicu Sărat, la km 158+875. Garnitura privată, care aparţine operatorului GFR, are în compunere 33 de vagoane încărcate cu combustibil şi asigura un transport pe relaţia Brazi - Borzeşti Bacău”, anunţă CFR.

Compania precizează că, până la finalizarea intervenţiilor de repunere pe şină a vagonului deraiat, trenurile de călători, care sunt programate să tranziteze zona respectivă, circulă pe intervalul Zoiţa - Râmnicu Sărat doar pe firul II, din ambele sensuri.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

”De asemenea, facem precizarea că personalul feroviar al SRCF Galaţi va acorda sprijin tehnic necesar operatorului privat de marfă în procesul de repunere pe şină a vagonului respectiv, astfel încât reînscrierea în circulaţie a garniturii de marfă să se realizeze în condiţii de siguranţă”, a mai transmis CFR.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.