CFR Călători introduce în ciculaţie din 15 martie un npu tren pe ruta Bucureşti Nord - Constanţa, care va pleca din Bucureşti la 10:45 de luni până vineri, în extrasezon, în perioadele 15 martie – 25 iunie şi 6 septembrie – 10 decembrie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noul tren -InterRegio 1685 se adresează acelora care vor să ajungă în Constanţa în jurul prânzului. Va avea plecarea din Bucureşti Nord la ora 10:45 şi sosirea în Constanţa la ora 12:56 şi va circula în cursul săptămânii, de luni până vineri, în perioadele de extrasezon: 15 martie – 25 iunie şi 6 septembrie – 10 decembrie 2021. Este ştiut faptul că în sezonul estival CFR Călători introduce alte trenuri suplimentare ce conectează toată ţara de litoralul românesc”, transmite CFR Călători.

Trenul InterRegio 1685 acoperă cererea de transport pe segmentul orar 09:35 – 14:00.

Distanţa este parcursă în 2 ore şi 11 minute şi asigură şi deplasarea călătorilor spre/dinspre localităţile din parcurs, trenul având opriri şi în staţiile Ciulniţa şi Feteşti. Pentru o călătorie confortabilă, trenul va avea în compunere vagoane modernizate în anul 2020.

Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale: reducere de 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipaţie, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.