Compania Naţională de Administrare Rutieră (CNAIR) anunţă, joi, că a fost deschisă circulaţia pe cei zece kilometri al Centurii ocolitoare a municipiului Caracal, după o investiţie de peste 40 de milioane de lei. Drumul va reduce cu aproximativ 30 de minute timpul necesar deplasării autovehiculelor pe relaţia Alexandria-Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, comisia de recepţie a decis astăzi, joi, deschiderea circulaţiei pe noua Variantă Ocolitoare Caracal, pentru toate tipurile de autovehicule.

”Noua Variantă Ocolitoare a municipiului Caracal, care adaugă 10,35 km noi de drum naţional, reţelei existente, va reduce cu aproximativ 30 de minute timpul necesar deplasării autovehiculelor pe relaţia Alexandria-Craiova”, anunţă CNAIR. 

Construcţia aceste centuri, care a costat peste 40 de milioane de lei, va elimina traficul greu care acum tranzitează municipiul Caracal, ”contribuind astfel la reducerea aglomeraţiei şi a poluării în localitate”.

Potrivit CNAIR, Centura ocolitoare a fost inaugurată de participanţii la trafic care au circulat primii pe acest sector de drum.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.