DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucureşti, vrea să angajeze 200 de persoane până la finalul acestui an, astfel încât să ajungă la 1.000 de angajaţi, a anunţat luni compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prezent, în centrul din Bucureşti lucrează 800 de angajaţi, după ce în acest an au fost recrutate 150 de persoane.

Peste 75% dintre anagajaţii DB Global Technology fac parte din generaţia millennials, având vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani.

„Prima jumătate a anului 2017 a adus o creştere a numărului, dimensiunii şi complexităţii proiectelor internaţionale pe care echipa din Bucureşti le coordonează şi la care contribuie. Această tendinţă se va menţine şi va extinde gama de activităţi în care centrul nostru este implicat şi, odată cu aceasta, şi nivelul abilităţilor angajaţilor noştri”, a afirmat director general al DB Global Technology, Marian Popa.

DB Global Technology dezvoltă soluţii software pentru operaţiunile globale ale Deutsche Bank şi reprezintă o platformă pentru ingineri software. Centrul este operaţional din 2014. Deutsche Bank, una dintrele cele mai importante bănci germane, este prezentă pe piaţa din România din anul 1998.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.