Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu a anunţat că valoarea totală a contractelor semnate pe noul exercitiu financiar 2021-2027 a depăsit 11,3 miliarde euro la data de 11 iunie. „Asumasem sa avem contracte de 10 miliarde euro la 30 iunie 2024, iată că obiectivul a fost deja depăsit”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Valoarea totală a contractelor semnate pe noul exercitiu financiar 2021-2027 a depăsit 11,3 miliarde euro la data de 11 iunie 2024. Asumasem sa avem contracte de 10 miliarde euro la 30 iunie 2024, iată că obiectivul a fost deja depăsit. Am promis, am făcut! Mergem mai departe cu atingerea obiectivelor asumate pentru acest an! Menţinem obiectivul de a avea contracte de minimum 20 miliarde euro la final de an!”, a scris Adrian Câciu, marţi pe Facebook.

 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.