Business Lease România, furnizor de servicii de mobilitate şi leasing operaţional, a înregistrat în primul semestru al acestui an o cifră de afaceri de aproximativ 4 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, datorită creşterii numărului de clienţi şi extinderii birourilor, odată cu deschiderea centrului regional de la Cluj, a anunţat miercuri compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne-am aşteptat la aceste rezultate, în contextul în care anul trecut am extins portofoliul de servicii, am crescut numărul de clienţi şi ne-am axat pe adresarea ofertei către companiile mici şi mijlocii, printr-un proces consultativ de vânzare”, a declarat directorul comercial al Business Lease România, Ioana Grigore.

Anul acesta au mai intrat în portofoliul companiei clienţi precum TÜV Rheinland Romania, Rail Cargo Logistics - Romania Solutions, DSV Solutions, Altex România, GFR (Grupul Feroviar Român) sau Ortec.

În aceste condiţii, reprezentanţii companiei estimează că, până la sfârşitul anului, portofoliul de clienţi se va dezvolta în continuare, iar cifra de afaceri va ajunge la aproximativ 8 milioane de euro pe an, ceea ce va însemna o creştere cu peste 20% faţă de 2016. Business Lease estimează aceste creşteri în condiţiile unor investiţii realizate în primul semestru din 2017.

Astfel, în urma măririi capitalului social cu 9 milioane de lei, compania olandeză a făcut o investiţie directă de 70.000 de euro, odată cu deschiderea unui centru regional în Cluj. Business Lease furnizează soluţii de leasing operaţional şi mobilitate, atât pentru companii mari, cât şi pentru companii mici şi mijlocii.

În afară de România şi Olanda, unde are sediul central şi numeroase sucursale regionale, Business Lease este un jucător important în Polonia, Slovacia, Cehia şi Ungaria. Compania olandeză de leasing operaţional Business Lease a intrat pe piaţa locală în 2015, în urma achiziţiei businessului Fleet Management Services (FMS), a cincea firmă de profil ca mărime de pe piaţa locală după Leaseplan România, liderul sectorului.

Cei mai importanţi jucători de pe piaţa de leasing operaţional sunt LeasePlan România şi New Kopel Group.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.