Bursa de Valori Bucureşti (BVB) îndeamnă toţi participanţii la piaţa de capital ca, începând de joi, să utilizeze canalele de comunicare electronică în relaţia cu BVB, motivând că ”este preocupată de asigurarea unor măsuri adecvate, în contextul evoluţiilor generate de pandemia Covid-19”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a instrucţiunilor autorităţilor centrale cu privire la măsurile de siguranţă care trebuie implementate în această perioadă, pentru siguranţa tuturor persoanelor care au acces în spaţiile închise sau/şi în spaţiile publice deschise şi a personalului angajat, în contextul Coronavirus (Covid-19), precum şi pentru menţinerea unei pieţe ordonate şi a accesului egal la informaţie pentru toţi stakeholderii, începând cu data de 19 martie 2020, va rugăm să utilizaţi canalele de comunicare electronică în relaţia cu BVB, după cum urmează: participanţii, emitenţii, precum şi alte entităţi cu care BVB interacţionează în mod curent vor utiliza, în funcţie de specificul activităţii, mijloacele de comunicare electronică uzuale în relaţia cu BVB: e-mail, sisteme electronice – IRIS, sistem de mesagerie etc.”, arată un comunicat al BVB.

Pentru publicul investitor şi pentru orice alte solicitări adresate BVB poate fi utilizată adresa de e-mail a BVB, bvb@bvb.ro.

 ”Vă asigurăm că BVB va manifesta în continuare acelaşi interes pentru o foarte bună comunicare cu toate părţile interesate, de a asigura un suport informaţional adecvat, precum şi de a desfăşura activitatea în condiţii optime”, precizează BVB.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.