Bugetul pe 2020 al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei ar putea fi suplimentat cu 500 milioane lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern publicat în dezbatere de minister.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, pe anul 2020, la capitolul 70.01 'Locuinţe, servicii şi dezvoltare publică', titlul 51 'Transferuri între unităţi ale administraţiei publice', cu suma de 500 milioane lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, reprezentând credite bugetare, pentru finanţarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală etapele I şi II”, arată proiectul în dezbatere.

Ordonatorul principal de credite răspunde de modul de utilizare, în conformitate cu dispoziţiile legale, a sumei alocate.

”Eventualele sume rămase neutilizate până la sfârşitul anului se vor restitui la bugetul de stat, conform legii”, mai arată documentul.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.