Bugetul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale a fost avizat favorabil vineri, de comisiile de specialitate din Parlament, cu 11 voturi pentru şi patru împotrivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale are alocată în acest an de la bugetul de stat suma de 510,3 milioane lei, ]n cre;tere cu 1.830% fa'[ de nivelul din 2016, îmsă depinde de absorbţia de fonduri europene, care cresc de 50 de ori.

Comisiile de specialitate reunite ale celor două Camere s-au reunit vineri, începând cu ora 11.00, pentru a aviza bugetele ordonatorilor principali de credite, fiind primul pas în vederea adoptării proiectului de buget pe 2017.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

Calendarul prevede ca proiectul să fie dezbătut în weekend în Comisiile reunite de buget, pentru raport, apoi va intra la plen pentru votul final cel mai probabil marţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.