Administraţia Prezidenţială, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe şi Serviciul pentru Protecţie şi Pază se numără printre instituţiile de la care au fost tăiate fonduri la rectificarea bugetară, a anunţat joi seară prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Astfel de reduceri au avut loc acolo unde am constatat un grad scăzut de utilizare a sumelor pe care respectivele ministere su instituţii le aveau la dispoziţie”, a anunţat Viorica Dăncilă.

Ministerul Economiei, Ministerul Energiei, Ministerul Dezvoltării, Ministerul Mediului, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Turismului, Ministerul Apelor şi Pădurilor, Ministerul Tineretului şi Sporturilor şi Ministerul Cercetării şi Inovării se numără printre cele care au o recificare bugetară negativă.

De asemenea, Administraţia Prezidenţială, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe şi Serviciul pentru Protecţie şi Pază şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale se numără printre instituţiile cu o recificare bugetară negativă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.