OpenAI are un nou partener în firma chineză de servicii online Kunlun Tech, care va integra funcţionalitatea ChatGPT în browser-ul Opera.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Microsoft nu este singura companie care se grăbeşte să integreze modelul lingvistic GPT în propriile produse. Acesta va putea fi accesat rapid şi din browser-ul Opera.

Kunlun Tech a anunţat că va integra ChatGPT în Opera şi că, în curând, acesta va fi parte componentă a browser-ului, însă nu a oferit şi alte detalii.

Cea mai probabilă abordare aici este integrarea chatbot-ului în bara laterală a browser-ului, acolo de unde utilizatorii îl pot accesa rapid sau îl pot avea deschis în permanenţă, pregătit să răspundă la eventualele întrebări.

Opera este un browser de top 5 la nivel global, având în medie undeva peste 300 de milioane de utilizatori pe lună. Acesta este listat la bursă, iar acţiunile sale au crescut deja anul acesta cu 10%.

Kunlun Tech este doar una dintre numeroasele companii care se grăbesc fie să lucreze cu OpenAI, fie să-şi construiască propriul chatbot, după popularitatea pe care a dobândit-o rapid ChatGPT.

Microsoft şi Google lucrează de zor la integrarea în propriile produse a unor modele lingvistice, iar giganţii chinezi Baidu şi Alibaba au anunţat planuri similare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.