Brandul polonez 4F a anunţat că a inaugurat cel mai nou magazin al său în Bucureşti, în Mega Mall, al 17-lea magazin 4F din România. Compania vrea să mai deschidă încă două magazine în acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Brandul polonez 4F îşi extinde rapid lanţul de magazine staţionare. După deschiderea de magazine în centrele comerciale din reţeaua NEPI Rockcastle, în oraşe precum Timişoara, Constanţa, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea şi Târgu Mureş, 4F a inaugurat cel mai nou magazin al său în Bucureşti, în Mega Mall, reorganizat după un concept original. Acesta este cel de-al 17-lea magazin 4F din România. Marea redeschidere din Mega Mall Bucureşti a avut loc pe 18 noiembrie şi este însoţită de promoţii pentru clienţi”, anunţă compania.

Noul magazin dispune de un spaţiu de 222 metri pătraţi şi este amenajat conform celui mai nou concept pentru un magazin de tip flagship al brandului.

Gama 4F oferă îmbrăcăminte şi accesorii sportive.

4F este un brand polonez, prezent în majoritatea ţărilor europene.

În România, în centrele comerciale din reţeaua NEPI Rockcastle, brandul mai are magazine şi în Shopping City Timişoara, City Park Mall Constanţa, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Ploieşti Shopping City şi Shopping City Târgu Mureş.

4F plănuieşte să mai deschidă încă două magazine în acest an. Brandul se află în plină expansiune şi pe alte pieţe, magazinele 4F fiind prezente în Lituania, Letonia, Cehia, Slovacia, Ucraina, Islanda, Portugalia şi Qatar, printre altele.

Brandul oferă echipamente pentru diverse sporturi, inclusiv alergare, ciclism, fitness, schi şi tenis. Magazinele de îmbrăcăminte 4F oferă jachete sport, hanorace sport, echipament fitness, echipament alergare, îmbrăcăminte pentru ciclism, fleeces, tricouri, pantofi sport, genţi, lenjerie sport şi toate accesoriile pentru sport şi călătorie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.