Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a anunţat că în ordonanţa de urgenţă privind continuarea măsurilor de digitalizare sunt incluse şi acţiuni de digitalizarea pe e-Transport. Astfel, „pentru cei care au uitat sau pentru cei care au omis să obţină codul UIT pentru declaraţia de e-Transport, dar bunurile sunt înregistrate în evidenţele contabile, vom renunţa la măsură confiscării acestor bunuri şi vom aplica sistemul de amenzi pe care îl avem pentru ceea ce înseamnă abaterile contravenţionale în domeniul declaraţiei de e-Transport”, a completat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A doua categorie de măsuri care a fost aprobată astăzi este pe linia proiectului şi acţiunilor de digitalizare pe e-Transport. Pentru cei care au uitat sau pentru cei care au omis să obţină codul UIT pentru declaraţia de e-Transport, dar bunurile sunt înregistrate în evidenţele contabile, vom renunţa la măsură confiscării acestor bunuri şi vom aplica sistemul de amenzi pe care îl avem pentru ceea ce înseamnă abaterile contravenţionale în domeniul declaraţiei de e-Transport”, a declarat Marcel Boloş, la finalul şedinţei de Guvern.

El a mai spus că, „de asemenea, în continuare măsurilor de digitalizare, modulul e-Transport şi instalarea scannerelor în vămi, împreună cu sigiliul electronic al mărfurilor, fac parte din pachetul de măsuri de digitalizare, tocmai pentru a obţine o cât mai bună colectare a veniturilor la bugetul de stat”. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.