Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluţii de ecommerce bazate pe platforma Magento, a anunţat luni lansarea „Blugento Express”, un serviciu care pune la dispoziţia comercianţilor o platformă cu magazine online bazate pe soluţia Magento, la cheie, cu un preţ cuprins între 190 şi 790 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul serviciu va fi disponibil începând cu luna aprilie, iar comercianţii care îşi doresc prezenţă online pot avea propriul magazin în 24 de ore, potrivit companiei.

”Magazinele online disponibile în „Blugento Express” vor avea preţuri cuprinse între 190 de euro şi 790 de euro, în funcţie de tipul de design (dacă este un proiect cu design unic sau cu design personalizabil) şi în funcţie de complexitatea acestuia. Comercianţii vor avea posibilitatea de a-şi alege un magazin cu design unic, care, odată cumpărat, va fi doar al lor şi nu va fi revândut, caz în care costul poate ajunge la 790 de euro”, se arată în comunicat.

Totodată, pentru magazinele cu design personalizabil, care poate fi revândut şi altor comercianţi, preţurile încep de la 190 de euro. În ambele opţiuni este inclus în preţ şi un pachet de personalizare al design-ului care cuprinde modificări grafice pentru ca magazinul să se adapteze brandului, potrivit companiei.

Până la finalul anului, Blugento estimează că va vinde peste 150 de astfel de magazine online gata de lansare.

Comercianţii vor putea alege din opt categorii de shop-uri online: fashion & accesorii, electronice & electrocasnice, cosmetice & îngrijire personală, home & deco, auto & moto, horeca, copii & bebe, jucării şi hobby & handmade.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.