Valoarea totală a comenzilor înregistrate de Black Friday de către cel mai mare retailer din România, eMag, era de 182,2 milioane de lei (40,4 milioane euro), la ora 12:36. Potrivit informaţiilor afişate de retailer, au fost vândute şi 54 de bijuterii cu diamante şi lingouri cu o greutate totală de aproape 10,3 kilograme de aur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din valoarea totală a comenzilor, 26,5% o reprezintă plăţile cu cardul.

Numărul produselor vândute este de peste 584.000, iar cel al produselor rămase la comercializare de peste 415.000.

În cazul produselor speciale, au fost vândute 54 bijuterii cu diamante şi lingouri cu o greutate totală de aproape 10,3 kilograme de aur.

Numărul total de vizite pe site a depăşit 1,66 milioane, iar numărul paginilor vizualizate a depăşit cifra de 53,56 milioane.

Printre cele mai vândute produse au fost televizoarele, peste 21.600, parfumurile, peste 19.300, electrocasnicele mici, peste 49.000, produse pentru casă, peste 91.000, componente PC şi periferice, peste 33.000.

Retailerul estimează că valoarea totală a comenzilor va depăşi 250 milioane lei.

În cursul dimineţii, site-ul a fost blocat de mai multe ori, din cauza numărului mare de vizitatori simultan, care a depăşit 450.000.

Black Friday este ziua care urmează Zilei Recunoştinţei în Statele Unite şi care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun.

Comercianţii români au preluat acestă sărbătoare, dar unii retaileri anunţă reduceri şi înainte sau după ziua evenimentului. Cele mai mari companii care oferă reduceri cu ocazia Black Friday în România sunt eMag.ro, evoMag, Elefant.ro, Flanco, Ikea sau Carrefour.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.