Retailerul eMag a vândut, vineri, de Black Friday, 32 de autovehicule, între care două autoutilitare, cea mai scumpă fiind o maşină de curăţat strada, în valoare de 94.200 de euro, a declarat directorul general al eMag, Iulian Stanciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A doua autoutilitară vândută a fost o maşină de deszăpezit, în valoare de 70.440 de euro.

”Au fost vândute, în total, 30 de automobile şi două autoutilitare, cea mai scumpă dintre ele fiind o maşină de curăţat strada în valoare de 94.200 euro”, a declarat Stanciu.

Cele mai scumpe automobile vândute au fost Audi Q7, 74.784 euro, Jeep Grand Cherokee, 53.990 euro, şi BMW 520d, 42.999 euro.

Valoarea totală a comenzilor pe eMag a ajuns, la această oră,  la 168,2 milioane lei, după ce o comandă pentru aur, în valoare de peste 700.000 lei, a fost anulată.

Stanciu estimează că valoarea vânzărilor va depăşi 250 de milioane de lei până la sfârşitul zilei.

Black Friday este ziua care urmează Zilei Recunoştinţei în Statele Unite şi care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Comercianţii români au preluat acestă sărbătoare, dar unii retaileri anunţă reduceri şi înainte sau după ziua evenimentului.

Mai multe site-uri, inclusiv  eMag, au fost blocate vineri dimineaţă din cauza traficului intens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.