Distrigaz Sud Reţele anunţă, joi, că, din cauza unei avarii produse de o firmă care efectua lucrări la reţeaua de apă, a fost sistată furnizarea gazului pe mai multe străzi din Sectorul 3. Sunt afectaţi 400 de consumatori casnici şi non-casnici, alimentarea urmând a fi reluată după ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuţie a gazelor naturale de către reprezentanţii unei companii terţe ce efectuau lucrări mecanizate la reţeaua de apă amplasată pe strada Agatha Bârsescu din Sectorul 3, al Municipiului Bucureşti, pentru a pune în siguranţă consumatorii, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă în data de 7 decembrie 2023, începând cu ora 10:30”, a transmis, joi, Distrigaz Sud Reţele, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că de această oprire sunt afectaţi un număr de 400 de clienţi casnici şi non-casnici situaţi pe străzile Aniversării, Alexander von Humboldt, Agatha Bârsescu, Blajel, Breaza, Brezeanu Iancu, Cortinei, Lovişte, Morţun Ion, Mihai Bravu, Vitan, Vericescu şi Trubadurului, din sectorul 3, al Municipiului Bucureşti.

”Echipele Distrigaz Sud Reţele sunt la faţa locului pentru a asigura remedierea avariei. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va face în cursul zilei de astăzi, 7 decembrie 2023, începând cu orele 20:00”, a mai transmis compania.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.