Un nou update, de data aceasta minor, este disponibil pentru iPhone, alături de versiuni noi ale altor sisteme de operare dezvoltate de Apple.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apple a lansat o nouă versiune a sistemului său de operare pentru iPhone. În ciuda indicatorului care ar sugera altceva, iOS 15.5 este un update care aduce puţine noutăţi vizibile, dar repară diverse alte probleme şi bug-uri.

iOS 15.5 adaugă două noi butoane în aplicaţia Wallet, prin care utilizatorii pot trimite şi cere să li se livreze bani - asta în regiunile în care funcţia Apple Cash este disponibilă.

Apoi, a fost adăugată o opţiune în Apple Podcasts, prin care utilizatorii pot seta o limită a spaţiului pe care episoadele descărcate îl pot ocupa. În cazul în care noile episoade descărcate depăşesc limita, vor fi şterse automat cele mai vechi.

Dincolo de aceste noutăţi, update-ul repară mai multe bug-uri, inclusiv unul din cauza căruia funcţiile de automatizare din sfera smart home nu erau declanşate corect.

Alături de iOS 15.5, Apple a lansat şi alte update-uri minore pentru alte sisteme de operare pe care le dezvoltă, precum macOS. Monterey 12.4, care rezolvă problema cu imaginea slabă a monitorului Studio Display.

iOS 15.5 poate fi văzut ca un mic pas în drumul spre iOS 16, care ar putea fi prezentat parţial în cadrul conferinţei WWDC 2022, care va debuta pe 6 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.