Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a înregistrat în perioada 1 martie- 26 martie un număr de 255.776 de cereri unice de plată pentru terenuri agricole pentru o suprafaţă de peste 1,2 milioane de hectare, a anunţat vineri instituţia. Campania de depunere a cererilor unice de plată se va încheia pe data de 17 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) continuă campania de primire a cererilor unice de plată pentru anul 2021. Astfel, în perioada 1 martie – 26 martie 2021, s-au primit un număr de 255.776 cereri pentru o suprafaţă de 1.259.492,95 hectare, se arată în comunicatul APIA.

“Întrucât siguranţa în contextul pandemiei Covid-19 este foarte importantă pentru instituţia noastră, fermierii pot să-şi înregistreze cererile unice de plată în anul 2021 fără a se prezenta la centrele judeţene/locale APIA şi/sau al Municipiului Bucureşti”, au transmis reprezentanţii APIA. 

APIA anunţă că se va completa o singură cerere unică de plată, chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe. 

Campania de depunere a cererilor unice de plată se va încheia la data de 17 mai 2021, în conformitate cu prevederile OMADR nr. 46/01.03.2021 privind aprobarea formularului-tip al cererii unice de plată pentru anul 2021.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.