Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că analizează tranzacţia prin care Allianz-Ţiriac Asigurări preia compania Gothaer Asigurări Reasigurări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Allianz-Ţiriac Asigurări preia compania Gothaer Asigurări Reasigurări”, a informat autoritatea de concurenţă.

Observaţiile sau punctele de vedere pot fi transmise Consiliului Concurenţei în termen de 20 zile.

”Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, precizează Consiliul Concurenţei.

Allianz Ţiriac face parte din grupul Allianz şi oferă o gamă largă de produse de asigurări de viaţă şi asigurări generale, incluzând, printre altele, segmentele de viaţă şi sănătate, autovehicule, proprietăţi şi călătorie.

Societatea de asigurări Gothaer oferă produse de asigurări generale personalizate, pentru a acoperi cerinţele şi nevoile diverse ale clienţilor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.