Aeroportul Internaţional Timişoara a anunţat, vineri, că a înregistrat pasagerul cu numărul un milion din 2022, fiind vorba despre o arădeancă pasionată de călătorii, fotografie şi natură. Femeia a zburat pe ruta Bucureşti-Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nicoleta Mocan, arădeancă pasionată de călătorii, fotografie şi natură, este pasagerul cu numărul 1 milion pe Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia din 2022! Transportată de compania HySky pe ruta Bucureşti-Timişoara, dis-de-dimineaţă, Nicoleta a avut o surpriză care i-a pus un zâmbet larg pe buze şi i-a făcut ziua minunată”, a transmis, vineri, Aeroportul Timişoara.  

Aflată la bordul aeronavei, femeia a aflat cu puţin înainte de aterizare că este norocoasa câştigătoare a premiilor oferite de HiSky, Lagardère şi Aeroportul Internaţional Timişoara.  

”Alături de echipajul aeronavei, am felicitat-o pe Nicoleta şi i-am urat să aibă parte de multe zboruri line de la şi spre Timişoara”, au mai transmis oficialii aeroportului.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.