Aegon Pensii se transformă în Carpathia Pensii, în urma finalizării achiziţiei de către Vienna Insurance Group (VIG) în 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul 2024 reprezintă un moment important în istoria Aegon Pensii, un nume consacrat pe piaţa administrării fondurilor de pensii private din România. Aegon Pensii se transformă în Carpathia Pensii, marcând intrarea într-o nouă eră a societăţii în industria de pensii private din România. Această transformare este mult mai profundă decât o simplă schimbare de denumire. Ea semnifică o redefinire a identităţii şi strategiei companiei”, anunţă administratorul de pensii.

 Finalizarea tranzacţiei cu Vienna Insurance Group (VIG) în 2023 a marcat un punct crucial în evoluţia Aegon Pensii. Această schimbare majoră a proprietăţii a permis companiei să îşi întărească poziţia pe piaţa financiară din România. Sub egida VIG, Carpathia Pensii capătă acces la resurse extinse şi specializate, permiţându-i să îşi consolideze businessul pe termen lung.

„Această rebranduire reprezintă o promisiune de continuare a bunelor practici pe care le-am adoptat încă din 2007 de la înfiinţare, prin adaptare la nevoile şi aşteptările în schimbare ale participanţilor la fondurile noastre de pensii. Carpathia Pensii îşi propune să devină un pilon de stabilitate în sectorul de pensii private, un exemplu de bune practici, adaptate şi îmbunătăţite constant la cerinţele şi reglementările pieţei de pensii private din România,” afirmă Marius Raţiu, director general Carpathia Pensii.

Potrivit companiei, alegerea numelui Carpathia Pensii este o manifestare a angajamentului companiei faţă de patrimoniul şi valorile locale.

”Prin această rebranduire, compania nu doar că îşi reafirmă rădăcinile în regiunea Carpaţilor şi a Transilvaniei, dar şi angajamentul de a servi interesele participanţilor la fondurile de pensii administrate. Noul nume simbolizează un pilon de stabilitate şi încredere în sectorul pensiilor private, reflectând dorinţa companiei de a oferi o bază solidă pentru planificarea financiară a clienţilor săi, cu respectarea de asemenea a tradiţiilor şi valorilor locale”, mai arată compania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.