Acţiunile de pe Wall Street au continua marţi declinul provocat de epidemia de coronavirus, indicele Dow Jones Industrial Average coborând cu aproape 900 de puncte, pe lângă cele 1.000 de puncte pierdute luni; Indicele S&P 500 a scăzut cu 6,3% în două zile, cel mai mult după august 2015, relatează CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O combinaţie de factori a speriat investitorii şi a provocat trecerea pe scădere a indicelui Dow Jones, după ce începuse şedinţa în creştere, între aceştia numărându-se un declin al randamentului titlurilor de Trezorerie cu scandeţa de 10 ani şi comentariile oficialilor din domeniul sănătăţii legate de o posibilă epidemie în Statele Unite.

Indicele Dow Jones a scăzut cu 3,1%, indicele S&P 500 a coborât cu 3%, iar indicele Nasdaq Composite cu  2,8%, intrând în teritoriu negativ în acest an.

Şedinţa bursieră de luni a marcat cea mai slabă evoluţie a pieţei din ultimii doi ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.