Acţiunile Chimcomplex Borzeşti se transferă pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti, sub simbol CRC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bursa de Valori Bucureşti informează că luni, 17 ianuarie, Chimcomplex Borzeşti, companie prezentă pe piaţa de capital din noiembrie 1996, se listează pe Piaţa Reglementată a
Bursei, categoria Standard, ca urmare a transferului de pe piaţa AeRO, parte a Sistemului Multilateral de Tranzacţionare. Este a doua companie care trece de pe piaţa AeRO pe Piaţa Reglementată, categoria Standard, după Bittnet Systems (BNET) în iunie 2020”, anunţă BVB.

Ultima zi de tranzacţionare a acţiunilor Chimcomplex Borzeşti pe piaţa AeRO, sub simbolul bursier CHOB, este de 12 ianuarie.

În data de 14 ianuarie va fi realizată decontarea ultimelor tranzacţii cu acţiunile companiei pe AeRO. Acţiunile Chimcomplex Borzeşti vor intra la tranzacţionare pe Piaţa Reglementată pe 17 ianuarie, sub un nou simbol bursier, CRC.

Preţul de referinţă din 17 ianuarie pentru CRC va fi preţul de închidere al simbolului CHOB din ultima şedinţă de tranzacţionare a acestuia în cadrul SMT - piaţa AeRO, conform precizărilor
metodologice disponibile AICI.

Transferul acţiunilor Chimcomplex Borzeşti pe Piaţa Reglementată a fost realizat cu sprijinul Estinvest.

Echipa Chimcomplex Borzeşti va suna pe 17 ianuarie clopoţelul Bursei de Valori Bucureşti pentru a marca un nou început, în calitate de companie listată pe segmentul principal al bursei”, mai arată BVB.

Chimcomplex este principalul producător şi furnizor de substanţe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice şi Oxo-Alcooli. Este cel mai mare combinat de produse chimice cu 2 platforme industriale la Oneşti şi Râmnicu Vâlcea.

Compania are o capitalizare de 7,5 miliarde lei.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.