La doar două săptămâni după ce a anunţat că chatbot-ul Grok va deveni una dintre facilităţile conturilor Premium, X, fostă Twitter, a început deja să ofere utilizatorilor acces la acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

X s-a mişcat foarte repede, cel puţin pentru o companie cu atât de puţini angajaţi, şi a început deja să ofere acces la noul chatbot Grok dezvoltat de xAI abonaţilor.

Astfel, utilizatorii X care plătesc 16 dolari (sau 22 de dolari în aplicaţia mobilă) pentru un abonament Premium Plus au sau vor avea foarte curând acces la chatbot-ul Grok.

Grok este antrenat, printre altele, pe baza cantităţii enorme de date generate de utilizatorii X şi, spre deosebire de ceilalţi chatbot, este ceva mai „libertin” în exprimare.

Utilizatorii reţelei sociale au postat deja exemple ale unor răspunsuri date de Grok. Chatbot-ul lui Elon Musk încearcă frecvent să pară amuzant, neferindu-se să ofere răspunsuri acide, pe care unii ar putea chiar să le considere ofensatoare.

Mutarea X vine, poate fără a fi vorba de o coincidenţă, la doar două zile după ce Google a prezentat Gemini, AI-ul despre care spune că este superior lui GPT-4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.