După achiziţia operaţiunilor ABC Data din Europa de Est la 1 iulie, filiala din România a companiei a devenit parte a grupului ALSO, holdingul elveţian furnizor principal de tehnologie din Europa, deţinând birouri în 22 de ţări europene, a anunţat, luni, firma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ALSO Technology este noul nume al companiei din România. Preluarea ABC Data a fost pasul următor în executarea strategiei grupului ALSO de consolidare a poziţiei sale pe piaţa est-europeană, estimată la un potenţial de 30 de miliarde de euro.

”Obiectivul ALSO pentru Europa de Est este obţinerea poziţiei de lider în întreaga regiune, prin atingerea unei cote de piaţă de 20%. Prin apartenenţa la unul dintre cei mai importanţi furnizori de tehnologie din Europa pentru industria IT&C, ALSO Technology va putea acum să-şi consolideze semnificativ întregul model de business din România. Acesta include procese optimizate de vânzare şi logistică pentru produsele IT, electronice de consum şi telecomunicaţii”, se arată în comunicat.

Compania va avea acces la o gamă de produse şi oferte, având la bază modelele optimizate de furnizare de produse, servicii şi soluţii ALSO 3S (Supply, Services, Solutions), precum şi la un portofoliu de producători.

"Partenerii şi compania vor beneficia de backgroundul financiar puternic al grupului, de portofoliul său bogat, precum şi de expertiza ALSO prin conectarea la Centrele sale internaţionale de competenţe. Mai mult, vom continua abordarea noastră de piaţă centrată pe clienţi, mizând pe dinamismul echipei şi parteneriatele puternice construite cu reselerii", a declarat Sergiu Lujanschi, Chief Customer Officer pentru România, ALSO Technology.

Noile tehnologii şi platforme inovatoare, precum virtualizare, cloud, 3D printing, process mining, soluţii de securitate bazate pe AI şi IoT vor fi furnizate de grupul ALSO şi vor permite partenerilor din România să îşi extindă ofertele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.