Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat marţi că ofertantul desemnat câştigător pentru proiectarea şi construcţia Pasajului de la Berceni, contract în valoare de peste 146 de milioane de lei, fără TVA, este Asocierea S.C. TRAMECO S.A. - VAHOSTAV -SK, a.s. - CONSTRUCTII ERBASU S.A. - GRAFIC TENDS S.R.L.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, marţi a fost comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului Proiectare şi execuţie "Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a municipiului Bucureşti Sud între A2 km 23+600 şi A1 km 55+520" Lot 2 - Amenajare nod rutier CB – DJ401 (Berceni) km 33+190 – km 35+600", iar ofertantul desemnat câştigător este Asocierea S.C. TRAMECO S.A. - VAHOSTAV -SK, a.s. - CONSTRUCTII ERBASU S.A. - GRAFIC TENDS S.R.L, valoarea contractului fiind 146.009.911,67 de lei fără T.V.A.

Durata contractului este de 150 luni începând de la data atribuirii contractului, din care 6 luni proiectare, 24 luni execuţie şi 120 luni perioada de notificare a defecţiunilor (garanţie conform duratei ofertate în cadrul factorul de evaluare).

Amenajarea acestui nod rutier implică un sens giratoriu suspendat, care va fluidiza toate fluxurile de trafic, inclusiv traficul feroviar din zonă. Traseul amenajării nodului rutier începe la km 33+190 şi se termină la km 35+600 pe centura existentă, incluzând şi amenajarea sensului giratoriu de la km 35+450.

În ceea ce priveşte desfăşurarea investiţiei pe DJ 401, amenajarea nodului rutier se face pe o lungime de aproximativ 600 de metri, care se termină cu un sens giratoriu (pe direcţia Bucureşti) şi pe încă aproximativ 650 de metri, care se termina cu un sens giratoriu (pe direcţia Berceni).

Semnarea contractului de achiziţie publică pentru Lotul 2 - Amenajare nod rutier CB – DJ401 (Berceni) km 33+190 – km 35+600 va fi posibiliă dupa soluţionarea tuturor contestaţiilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire a acestui lot.

Ofertele pentru Lotul 1 (proiectarea şi execuţia Pasajului Olteniţa) ale acestui proiect se află în faza finală de evaluare, urmând ca în scurt timp să fie anunţat câstigătorul licitaţiei, spune CNAIR.

 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.