„Să ne unim vocile şi sufletele şi să dăruim celor din jurul nostru tot ce avem mai frumos”, celebrând „pasiunea, talentul, dăruirea, bunătatea românilor”, este îndemnul ministrului Culturii, Raluca Turcan, de Ziua Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În aceste zile de sărbătoare, vă îndemn să fim aproape unii de ceilalţi, oriunde ne-am afla, în comunităţile noastre sau peste hotare, şi să celebrăm pasiunea, talentul, dăruirea, bunătatea românilor. Pentru mine, ca ministrul al Culturii, este onoare să pot să reprezint România în Statele Unite ale Americii alături de corul Madrigal care anul acesta împlineşte 60 de ani de existenţă. Un cor care a scos din naţiunea română tot ce are mai frumos, mai bun, mai curat, şi a reuşit de fiecare dată să unească oamenii în jurul valorilor autentice. De aceea, vă îndemn să ne unim vocile şi sufletele şi să dăruim celor din jurul nostru tot ce avem mai frumos! La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!”, a transmis Raluca Turcan. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.