Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu oferă publicului, la 1 Martie, un mărţişor teatral - comedia „Bărbate, treci la fapte!”. Cu ocazia zilei de 8 Martie, mamele şi fiicele primesc în dar un spectacol-lectură, „Mamă”, anunţă instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ce alt prilej mai minunat pentru a celebra frumosul decât în luna martie, o lună ce stă sub semnul feminităţii şi al miracolului vieţii? Şi pentru că teatrul este frumuseţe, este o mare bucurie pentru noi să oferim spectatorilor noştri două spectacole în datele de 1 şi 8 Martie. Sunt spectacole dedicate bucuriei de a trăi şi de a împărtăşi iubire. Pentru că, în luna martie, teatrul este despre frumuseţe şi iubire”, spune Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu.

De 1 Martie, una dintre cele mai iubite comedii de pe scena Naţionalului sibian, „Bărbate, treci la fapte!”, regia Şerban Puiu, a fost programată special ca un dar pentru această sărbătoare. Tocmai de aceea, un bilet gratuit va fi oferit pentru fiecare bilet achiziţionat.

„Bărbate, treci la fapte!”, de Ray Cooney, John Chapman, în regia lui Şerban Puiu, are o distribuţie de excepţie care îi reuneşte pe îndrăgiţii actori: Adrian Matioc, Cendana Trifan, Adrian Neacşu, Veronica Arizancu, Cristina Blaga-Tomuş, Diana Fufezan, Pali Vecsei, Mariana Mihu – Plier, Cristian Stanca, Dana Taloş, Vlad Robaş, Arina Ioana Trif.

Spectacolul este programat în data de 1 martie, la ora 19.00, la TNRS - Sala Mare, iar biletele în sistem 1+1 sunt disponibile pe www.tnrs.ro şi la Agenţia de Bilete.

Ziua Mamei va fi sărbătorită la TNRS cu un spectacol-lectură emoţionat, „Mamă”, regia Mariana Cămărăşan, cu Diana Văcaru-Lazăr şi Cendana Trifan. 40 de doamne şi domnişoare, mame şi fiice, se pot bucura gratuit de această creaţie artistică de o sensibilitate unică, care a avut parte de un succes extraordinar în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu 2021.

Evenimentul este programat la Sala Studio, în 8 martie, la ora 19.00, iar accesul este gratuit şi se poate face în baza rezervărilor la tel. 0740.775.148.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.