YouTube a cumpărat o dramă intitulată „Vulture Club”, cu Susan Sarandon în rolul principal, plănuind să se afirme la următoarea ediţie a galei premiilor Oscar. Lungmetrajul va avea premiera în cinematografe în acest an, înainte de a fi făcut disponibil în serviciul YouTube Red, scrie Variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

YouTube, deţinut de Google, plănuieşte să lanseze filmul în cinematografe în acest an, astfel încât acesta să poată fi luat în considerare la următoarea ediţie a premiilor Oscar. Premiera cinematografică va fi urmată de lansarea în serviciul YouTube Red.

„Vulture Club” a fost regizat de Maryam Keshavarz (scenarist şi regizor al filmului „Circumstance”), iar coscenarist al proiectului este Jonathan Mastro.

În acest film, o asistentă medicală pentru camera de urgenţă, Helen (Sarandon), ia măsuri drastice pentru eliberarea fiului ei adult, un corespondent de război care a fost capturat de un grup terorist. După ce este împiedicată să progreseze de birocraţia guvernamentală, ea descoperă o comunitate acoperită de jurnalişti şi militanţi care ar putea să o ajute.

„Vulture Club” este produs de Anna Gerb, Neal Dodson şi J.C. Chandor, prin intermediul companiei CounterNarrative. Cei trei sunt cunoscuţi pentru producţii precum „Margin Call”, „All Is Lost” şi „A Most Violent Year” – scrise şi regizate de Chandor. Filmul este produs în parteneriat cu MaraKesh Films, compania lui Maryam Keshavarz.

În „Vulture Club”, Edie Falco („Nurse Jackie”, „The Sopranos”) o interpretează pe Charlotte, mama unui alt jurnalist, iar Matt Bomer („The Normal Heart”, „Magic Mike”) joacă rolul unui jurnalist care încearcă să o ajute pe Helen să îşi salveze fiul. Julian Morris („Pretty Little Liars”, „Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House”) îl interpretează pe Andy, fiul lui Helen.

Din distribuţie mai fac parte: Lola Kirke („Mozart In The Jungle”, „Gone Girl”), Adepero Oduye („12 Years A Slave”, „The Big Short”) şi Sheila Vand („Whiskey Tango Foxtrot”, „A Girl Walks Home Alone at Night”).

O altă producţie originală achiziţionată de YouTube este „Bodied”, un film de satiră produs de rapperul Eminem şi regizat de Joseph Kahn, care a avut premiera la Sundance Film Festival. YouTube plănuieşte şi pentru această producţie o premieră cinematografică, înainte de lansarea pe YouTube Red.

Susan Abigail Sarandon, născută pe 4 octombrie 1946, este actriţă, cunoscută pe plan internaţional şi pentru activismul ei social şi politic. Vedeta americană a câştigat premiul Oscar în 1996 pentru rolul principal interpretat în filmul „Culoarul morţii/ Dead Man Walking” şi a fost nominalizată de alte patru ori la premiile Academiei de film americane pentru evoluţiile sale din lungmetrajele „Atlantic City" (1980), „Thelma şi Louise/ Thelma and Louise" (1991), „Lorenzo/ Lorenzo's Oil" (1992) şi „Clientul/ The Client" (1994). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.